Werken aan Authenticiteit & Inspiratie

Thema: Leven in vreugde vanuit je eigen authenticiteit

Wil je stappen zetten en werken aan persoonlijke groei? Bel 06-456.08.270

Bij het thema 'authenticiteit & inspiratie' gaat het om het hervinden en vergroten van je persoonlijke kracht, door zicht te krijgen op je blokkades en te leren luisteren naar je innerlijke stem.

Samen gaan we zoeken naar wegen om contact te maken met dat wat je blokkeert. Vervolgens zul je door middel van ademwerk, beweging en lichamelijk gewaarworden van blokkades aan het proces van 'loslaten' kunnen beginnen.

Je kunt gaan voelen dat die belemmeringen overbodig zijn en dat je wel degelijk als een gelukkig mens mag leven in het nu. Dat je misschien vaak bezig bent geweest met inspanningen om het anderen naar de zin te maken, terwijl je anderen juist vaak het meest gelukkig kunt maken door zelf ontspannen en gelukkig door het leven te gaan.

Ik reik je mogelijkheden aan om anderen en jezelf te vergeven voor dat wat mogelijk fout is gegaan in je leven. Daarmee kom je in een positie waarbij je in je eigen kracht staat en niet de rol van slachtoffer op je neemt. Daarbij gaat het niet om een radicale verandering maar zit de verandering veel meer in het feit, dat je liefdevol naar jezelf leert kijken en dat je gaat accepteren wat zich voordoet op je levenspad.

Bij het werken aan dit thema gebruik ik verschillende elementen, waarbij ademwerk je helpt om beter contact te maken met wat er in je leeft.

De driedelige workshopserie wordt in 2011 niet meer ingepland. Je kunt nu bij Praktijk Psycholoog Woerden terecht voor persoonlijke begeleiding op deze thema's. Bel Sacha Vedder 06-456.08.270.