Over praktijk Psycholoog Woerden Utrecht

Maak kennis met psychologe Sacha Vedder

Mijn naam is Sacha Vedder en ik ben de eigenaresse van praktijk Psycholoog Utrecht. Ik ben moeder van twee dochters. Ik ben geboren op 25 december 1969 te Woerden als oudste kind in een gezin met twee kinderen. Mijn opvoeding was een combinatie van een protestants christelijke opvoeding en een humanistische opvoeding. Hierdoor ontstond bij mij een grote interesse in filosofie en religie.

"Om te kunnen worden wie ik in wezen ben, moet ik tastend en experimenterend mijn weg mogen gaan, zonder haast. Moet ik fouten mogen maken zonder knagend schuldgevoel, levend vanuit de realiteit. Meen ik daarentegen van mijzelf te moeten eisen dat ik direct zo moet kunnen zijn als ik eigenlijk ben, dan knijp ik mijn wordingsmogelijkheden af en leef onder de tirannie van het ideaal."
C.J. Schuurman

Psychologie opleidingen en werkervaring

Na de middelbare school ben ik de studie psychologie gaan volgen vanuit een grote interesse in het gedrag van mensen. Een boeiende studie waarbij ik behalve veel klinische psychologie, ook veel sociale en organisatiepsychologie heb gevolgd. In 1997 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht.

Bel 06-45608270 voor het maken van een afspraak. Ik houd kantoor in Woerden.

Na het voltooien van mijn studie psychologie ben ik werkzaam geweest op het gebied van Personeel en Organisatie en heb diverse leidinggevende, staf- en beleidsfuncties gehad in zowel profit als non-profit bedrijven. Na enkele jaren kreeg ik behoefte aan verdere verdieping en besloot een opleiding tot therapeut te volgen. Aangezien ik al langer bezig was met het bestuderen van de boeken van de psychiater Carl Gustaf Jung was de keuze snel gemaakt.

Ik heb vervolgens de vijfjarige opleiding tot Analytisch therapeut aan het Jungiaans Instituut te Nijmegen gevolgd. In deze studie wordt naast psychologie ook veel onderwezen op het gebied van religie, spiritualiteit en filosofie.